Antena Căutare

De ce s-a aruncat de pe hotel Intercontinental bărbatul de 32 de ani! Motivul e uluitor!

Incident cumplit marți seară în București. O persoană s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental. La fața locului a ajuns deja un echipaj al Ambulanței Bucuresti-Ilfov. Cine este bărbatul care s-a sinucis și ce motiv a avut pentru a comite cumplita faptă?

Incident cumplit marți seară în București. O persoană s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental. La fața locului a ajuns deja un echipaj al Ambulanței Bucuresti-Ilfov. Cine este bărbatul care s-a sinucis și ce motiv a avut pentru a comite cumplita faptă?

Tânărul de 32 de ani, programator în Alba Iulia, s-a cazat ieri la hotelul din centrul Capitalei şi a cerut o cameră la ultimul nivel. I s-a repartizat un dormitor la etajul 15. A fost ultima oară când cineva l-a văzut în viaţă. Câteva ore mai târziu, acesta s-a sinucis aruncându-se de pe hotel Intercontinental.

Ancheta poliţiei arată că tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi justifice gestul. În schimb, înainte să comită gestul extrem, şi-a sunat mai mulţi prieteni de la care şi-a luat rămas bun, iar ultimul apel l-a dat concubinei. Se pare că o ceartă amoroasă ar fi fost motivul.

Femeia l-a sunat imediat pe tatăl informaticianului, care a dat alarma la 112.

De ce s-a aruncat de pe hotel Intercontinental bărbatul de 32 de ani! Motivul e uluitor!

Când au ajuns în camera de hotel, salvatorii nu l-au mai găsit pe tânărul IT-ist. Geamul era deschis, iar pe terasa de la etajul 3 se afla trupul fără viaţă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Surse judiciare vorbesc despre o decepţie în dragoste suferită de tânăr. Nu este primul caz de sinucidere, la acelaşi hotel. Tot acolo, în noiembrie 2015, un om de afaceri german îşi punea capăt zilelor din cauza unei relaţii sentimentale încheiate brusc. Iar în 2013, de Ziua Îndrăgostiţilor, o tânără era găsită moartă lângă hotel.

Un nou tip de pensie în România! Este o premieră în țară! Cum va funcționa și cine va putea beneficia... Impozite scutite pentru mulți români! Ce trebuie să facă pentru a scăpa de plată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x