Antena Căutare

De la 1 iulie cresc prețurile de pe litoral! Cât de mulți bani vor scoate românii din buzunare

Hotelierii de pe litoral nu se dezmint nici în acest an! Aşa că păstrează tradiţionalul obicei al măririi preţurilor şi tarifelor din prima zi a lunii iulie. Îşi permit să facă asta, pentru că mulţi români sunt nevoiţi să rămână în ţară, din cauza pandemiei de coronavirus.

Iar majoritatea nu concep vara fără să meargă la mare, aşadar turişti vor fi din belşug, mai ales în weekend.

Ce nu iau în calcul hotelierii de pe litoral este că oamenii nu-şi vor dori să repete experienţa şi pe viitor, cât timp - în străinătate - vacanţele lor sunt mult mai ieftine. Deci putem discuta doar despre un câştig temporar.

S-a deschis Transfăgărășanul! CNAIR, avertisment de maximă importanță pentru șoferi! Ce NU trebuie să facă

Luna iulie vine cu scumpiri în ceea ce priveşte preţurile la cazare pe litoralul românesc, care pot creşte cu procente cuprinse între 20% şi 30%, 35% la sută, dar acestea nu se vor schimba pentru sejururile contractate prin agenţiile de turism.

,,O creștere a cererii justifică un tarif maimare și atunci, fiecare agen economic, în funcție de puterea lui de vânzare își stabilește un tarif asfel încât să își valorifice locația"

S-a deschis Transfăgărășanul! CNAIR, avertisment de maximă importanță pentru șoferi! Ce NU trebuie să facă... Când va reveni România la normalitate! Estimările lui Nelu Tătaru. „Ca să ajungem acolo, trebuie să respectăm niște regu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x