Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Decizia momentului, înainte de venirea frigului! Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București

Veste importantă pentru cei din București, la scurt timp după ce RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu furnizarea de căldură și apă caldă?

Cine va furniza căldură bucureștenilor

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie discută într-o şedinţă convocată pentru marţi după-amiaza dacă va acorda companiei Termoenergetica licenţa de furnizare a energiei termice în Capitală, în locul RADET, care a intrat în faliment, au declarat reprezentanţii instituţiei.

"ANRE a primit toate documentele şi va discuta acordarea licenţei în comitetul de reglementare care va avea loc astăzi (marţi - n.r.). Nu este vorba de o şedinţă extraordinară, ci de una care iniţial fusese programată pentru mâine (miercuri - n.r.), însă mâine conducerea autorităţii a fost convocată în Parlament pentru prezentarea raportului anual", au spus reprezentanţii ANRE.

Preluarea activităţii RADET de către Termoenergetica a primit vineri avizul Consiliului Concurenţei.

Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București

CINE VA FURNIZA AGENT TERMIC ÎN BUCUREȘTI

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că, la 1 decembrie, a intrat în vigoare contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare către Compania Municipală Termoenergetica SA Bucureşti.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termie al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti'', a declarat primarul general, Gabriela Firea, citată într-un comunicat al primăriei, remis pe 30 noiembrie.

RADET a intrat în faliment pe data de 11 noiembrie, informează cei de la Agerpres.