Decizia momentului, înainte de venirea frigului! Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București

Veste importantă pentru cei din București, la scurt timp după ce RADET a intrat în faliment! Ce se întâmplă cu furnizarea de căldură și apă caldă?

Cine va furniza căldură bucureștenilor

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie discută într-o şedinţă convocată pentru marţi după-amiaza dacă va acorda companiei Termoenergetica licenţa de furnizare a energiei termice în Capitală, în locul RADET, care a intrat în faliment, au declarat reprezentanţii instituţiei.

"ANRE a primit toate documentele şi va discuta acordarea licenţei în comitetul de reglementare care va avea loc astăzi (marţi - n.r.). Nu este vorba de o şedinţă extraordinară, ci de una care iniţial fusese programată pentru mâine (miercuri - n.r.), însă mâine conducerea autorităţii a fost convocată în Parlament pentru prezentarea raportului anual", au spus reprezentanţii ANRE.

Preluarea activităţii RADET de către Termoenergetica a primit vineri avizul Consiliului Concurenţei.

Decizia momentului, înainte de venirea frigului! Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București

Cine va furniza căldură bucureștenilor

Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București

CINE VA FURNIZA AGENT TERMIC ÎN BUCUREȘTI

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că, la 1 decembrie, a intrat în vigoare contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare către Compania Municipală Termoenergetica SA Bucureşti.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termie al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti'', a declarat primarul general, Gabriela Firea, citată într-un comunicat al primăriei, remis pe 30 noiembrie.

RADET a intrat în faliment pe data de 11 noiembrie, informează cei de la Agerpres.

Ultimele știri