Antena Căutare

Declarația pe propria raspunderea a fost actualizată! Intervalele orare de circulație ale vârstnicilor sunt menționate

Relaxarea măsurilor după ieşirea din starea de urgenţă va fi făcută ''pas cu pas'', la intervale de aproximativ două săptămâni, a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis.

Declarația pe propria raspunderea a fost actualizată! Intervalele orare de circulație ale vârstnicilor sunt menționate Galerie
Declarația pe propria raspunderea a fost actualizată! Intervalele oarae de ciruclație ale vârstnicilor sunt menționate

El a punctat că, din 15 mai, va fi instituită "starea de alertă", când purtarea măştii este obligatorie în spaţiile închise şi în mijloacele de transport în comun. De atunci, nu va mai fi necesară declaraţia pe proprie răspundere la deplasarea în localitate, dar "deplasările în esenţă vor fi restricţionate pentru a pleca din localitate", a adăugat Iohannis.

La ce preț vom găsi măști de protecție în farmacii din 15 mai! De la această dată va fi obligatorie protecția în spațiile închise. Ministru Economiei dă asigurări că vom plăti cel mai mic preț

În noua Declarație pe Propria Răspundere este modificată doar nota de la final, unde se face referire la noile intervale orare de deplasare pentru persoanele peste 65 de ani: ”Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5”.

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră pentru români: ”Starea de urgență nu va fi prelungită. Trebuie să mergem mai departe!”

Platforma stirioficiale.ro a publicat un model actualizat al Declarației pe Proprie Răspundere, care ține cont de noile prevederi anunțate în ORDONANȚA MILITARĂ nr. 10 din 27.04.2020.

Declarația pe propria raspunderea a fost actualizată! Intervalele orare de circulație ale vârstnicilor sunt menționate

Frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice, redeschise din 15 mai. Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: ”Oamenii se vor deplasa fără declarații!”

Primele măsuri care se vor lua, în țară, imediat după 15 mai. Adio nunți mari și stadioane pline! Ce se întâmplă cu amen... "Mă omor dacă mă duci la spital!" Situație fără precedent în Râmnicelu, Buzău: "Unii au fugit, alții au a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x