Antena Căutare

Defecțiune la morga spitalului din Brăila. Mirosul puternic s-a răspândit în tot spitalul

Miros puternic în Spitalul Județean Brăila, după ce s-a produs o defecțiune la morgă. Atât angajații cât și pacienții au fost nevoiți să îndure mirosul care s-a răspândit în tot spitalul.

Miros puternic în Spitalul Județean Brăila, după ce s-a defectat instalația de congelare de la morga unității. Atât angajații cât și pacienții au fost nevoiți să îndure mirosul care s-a răspândit în tot spitalul.

"Da, așa este, nu mai coboară temperatura la cât trebuie. Dimineață s-a stricat, din câte am înțeles, din cauza unei infiltrații de la ploi. E clar că nu poți să stai în spital când miroase a cadavre, dar chiar acum am închis telefonul și mergem să cumpărăm un agregat frigorific", a declarat dr. Alina Neacșu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Brăila.

Președintele Consiliul Județean Brăila promite că vor fi investiții în spital. ”Sperăm ca până la toamnă, se pare că în septembrie se va deschide, să depunem pentru Corpul A, pentru reabilitarea întregului corp, un proiect european care va valora în jur de 7 milioane de euro, ceea ce ne bucură”, a declarat acesta.

”Propunerea noastră până în 2020 este pentru Corpul A să devină corpul de urgenţă al Spitalului Judeţean. Corpul B, fostul spital 3, va deveni corp pentru cronici. Corpul C va rămâne de sine stătător cu bolile infecţioase şi dermatologie. Corpul D va rămâne ca și până acum Maternitatea”, a declarat președintele.

Astăzi este ziua cea mare pentru Radu Mazăre și iubita lui Roxana. Cei doi se vor căsători la penitenciarul Rahova... Top 10 perle la Bacalaureat din istorie! Cele mai mari mari gogomănii scrise la examenul de maturitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x