Antena Căutare

Astăzi este ziua cea mare pentru Radu Mazăre și iubita lui Roxana. Cei doi se vor căsători la penitenciarul Rahova

Astăzi este ziua pe care Radu Mazăre a așteptat-o cel mai mult. În mai puțin de două ore Radu Mazăre va spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă. Fostul primar al Constanţei se va căsători cu iubita lui, Roxana.

Astăzi este ziua pe care Radu Mazăre a așteptat-o cel mai mult. În mai puțin de două ore fostul primar din Constanța va spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă. Fostul primar al Constanţei se va căsători cu iubita lui, Roxana.

Ceremonia va avea loc în penitenciarul Rahova, acolo unde Radu Mazăre ispăşeşte sentinţa de nouă ani şi zece luni.

Cei 10 invitați vor ajunge la nuntă în jurul orei 15:00. Radu Mazăre și iubita sa, Roxana, sunt împreună deja de 15 ani, iar acest pas este cel care va oficializa legământul dintre ei.

Cei 10 invitați sunt mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, frații lui Radu Mazăre, dar și câțiva dintre membri familiei Roxanei.

Nunta nu va fi plină de bunătăți și nici extravaganță așa cum ne-a obișnuit edilul, ci foarte modestă. Chiar azi, Radu Mazăre a cumpărat niște pilcoturi de la magazinul penitenciarului pentru că nu are voie să aducă mâncare din exterior.

Aceștia vor sta împreunpă într-o încăpere cu un ofițer de la Primăria Sectorului 5, cel care de altfel va și face formalitățile necesare pentru aceasta cununie, pentru că nu va fi nici un preot.

În ceea ce privește costumația mirilor, Roxana a spus că nu o să își cumpere special o rochie pentru eveniment, pentru că sigur găsește ceva pe acasă, iar profesia de designer o ajută la acest capitol. Radu Mazăre va purta costumul în care s-a prezentat de atâte ori în fața instanței.

Imaginile durerii! Cum a fost umilit și bătut un băiat din Cugir de o fată și de alți copii aflați în apropierea victime... Defecțiune la morga spitalului din Brăila. Mirosul puternic s-a răspândit în tot spitalul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x