Antena Căutare

Dej: Politistii au simulat mai multe accidente grave, pentru a-i educa pe pietoni despre pericolele din trafic

Un pieton traverseaza neregulamentar si este lovit in plin de o masina. La doi pasi, un sofer ramane incarcerat intr-un autoturism, dupa un accident. Si mai incolo o alta masina este in flacari. Toate s-au intamplat astazi in centrul Dej-ului. Din fericire, totul a fost doar o simulare a politiei cu un scop precis. Sa le arate localnicilor ce se poate intampla intr-o clipa de neatentie.

Pietonul incearca sa traverseze strada print-un loc nepermis, iar soferul nu are cum sa-l evite. Il ia pe bord, iar barbatul este aruncat apoi pe asfalt. In doar cateva secunde, o ambulanta vine sa-i acorde primul ajutor.

In timp ce medicii il urca in salvare, copiii de la scolile din oras privesc speriati. Nu stiu ca in realitate, situatia ar fi mult mai tragica.

Un al doilea accident ii amuteste pe elevi. Doua masini se ciocnesc intr-o intersectie. Din nou, ambulanta si cei de la descarcerare apar repede.

Cum soferul a ramas prins intre fiare in urma impactului, cei de la descarcerare incep sa deschida masina ca pe o cutie de carton.

Ultima simulare si cea mai spectaculoasa este cea cu masina in flacari. Vezi in galeria video ce s-a intamplat!

Urmeaza ca maine sa se desfasoare un concurs de teme de circulatie, la care vor participa peste 500 de elevi dotati cu premi importante: 10 locuri la scolile de soferi si 30 de locuri intr-o excursie in Ungaria.

Autoritatile spera ca in acest fel, copiii, dar si adultii sa constientizeze pericolele la care expun daca nu sunt atenti.

Clinica unde o operatie de liposuctie a dus la decesul unei tinere, inchisa pentru a ingreuna ancheta... Primarul Radu Mazare si hotelierii de pe litoral vor ca plajele sa intre in administrarea hotelurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x