Căutare Live

Demonstratii de virtuozitate cu ocazia Zilei Armatei

Spectacol de zile mari in Capitala cu ocazia Zilei Armatei Romane. Elicoptere, parasutisti, soldati, exercitii demonstrative de lupta sau concerte de fanfara, toate au putut fi vazute in Parcul Izvor. Oamenii au putut privi tot ce are mai bun armata inclusiv echipamentele de ultima generatie.

Oamenii veniti in Parcul Izvor au putut vorbi cu trupele speciale, admira echipamentul de ultima generatie sau au putut urca in blindatele care transporta trupele in Afganistan.

In plus, au asistat la exercitii demonstrative de lupta care reconstituiau scene din Al doilea Razboi Mondial.

Copiii au fost incantati si de tiroliana. Piticii amatori de senzatii tari au incercat si escalada. Copiii au fost atat de impresionati incat spun ca sunt gata sa imbrace haina miliara atunci cand vor creste.

Militarii au sarbatorit 150 de ani de la infiintarea Ministerului Apararii si 10 ani de participare neintrerupta la operatiunile din Afganistan.

Poveste impresionanta! O eleva de etnie roma, ajutata de studenti sa continue scoala... Parcul "Oraselul Copiilor" are o noua infatisare...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri