Antena Căutare

Poveste impresionanta! O eleva de etnie roma, ajutata de studenti sa continue scoala

Suferinta uneste oameni. O lectie de viata povestita in Observator i-a facut pe zece studenti sa reactioneze. Impresionati de povestea unei tinere de etnie roma care invata la lumina lumanarii, ei au pus mana de la mana ca sa o ajute. Din marea de cadouri, pe copila au impresionat-o cartile de povesti, asa ca imediat s-a apucat de citit.

Din punga mare cu daruri, Sila a scos mai intai cartile cu povesti. S-a asezat comod pe pat si a citit primele randuri.

Are acum si rechizite, hainute si alimente pentru toata familia. Toate cumparate de zece tineri din Bucuresti, care au vazut povestea Silei Marin la Observator. Si care au vrut sa arate ca din putinul lor, pot face un copil fericit.

La nici 10 ani, Sila stie sa singura ei sansa sa iasa din mizerie e cartea. Invata la lumina lumanarii, dar nimic nu o impiedica sa fie cea mai buna din clasa.

Un gest care ii da lui nea Gheorghe puterea sa mearga mai departe. Sa spere ca fetita nu va ingrosa randurile romilor care isi cer dreptul la viata din munti de mizerie.

Iar pentru Sila s-au strans multe sacose pline, care au facut-o sa zambeasca. Singura ei rasplata de care au nevoie cei care i-au sarit in ajutor e sa fie in continuare cea mai buna din clasa.

Ciobanii din Valea Jiului si Tara Hategului merg pe mana rasei de oi turcane... Demonstratii de virtuozitate cu ocazia Zilei Armatei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x