Antena Căutare

Descinderi cu scandal la Strehaia: Nevestele romilor au bocit ca la inmormantare

A fost iar tambalau mare in fata palatelor cu turnulete din Strehaia, dupa ce mascatii le-au dat romilor trezirea cu noaptea-n cap. Femeile au inceput circul, insa reprezentatia lor nu i-a impresionat pe politisti. Mai multe persoane au fost luate pe sus, intr-un dosar de evaziune fiscala in care sunt implicati si destui oameni de afaceri din zona.

In urma suspectilor, luati pe sus de mascati, nevestele s-au dat de ceasul mortii. S-au tavalit si au bocit mai ceva ca la o inmormantare. S-au ridicat, insa, repede si au prins puteri mai ceva ca Popeye marinarul dupa o portie de spanac. Fortele de ordine cu greu au reusit sa le potoleasca.

Procurorii DIICOT spun ca mai multi romi din Mehedinti, Timis si Bucuresti au reusit sa pacaleasca statul cu sapte milioane de euro. Asta dupa ce s-ar fi aliat cu mai multi oameni de afaceri.

Mai exact, prin intemediul a 134 de firme fictive ar fi vandut materiale de constructie si materiale sanitare catre mai multe societati. Insa doar in acte. In acest fel, statul deducea TVA-ul. Romii il ridicau si, dupa ce isi opreau un comision intre 5 si 10 %, dadeau restul banilor oamenilor de afaceri. Printre acestia - patroana unui lant de farmacii si pensiuni din Timisoara.

Femeia si alti 21 de suspecti au fost dusi la sediul DIICOT Mehedinti, iar procurorii vor stabili daca cer arestarea lor sau ii vor cerceta in libertate.

Ploi, lapovite si ninsori, prognozate dupa data de 25 noiembrie... Atentie! Tone de fructe din Turcia, confiscate deoarece contineau pesticide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x