Antena Căutare

Descinderi DNA in Arges: Procurorii verifica biroul presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Nicolescu

Procurorii DNA insotiti de politisti au efectuat cinci perchezitii la birourile Consiliului Judetean Arges. Printre birourile perchezitionate de procurori de afla si cel al presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu. Perchezitiile au avut loc in prezenta vicepresedintelui CJ Arges, Florin Tecau, care a fost chemat de acasa de catre anchetatori.

"Am deschis institutia si le-am pus la dispozitie procurorilor tot ceea ce ni s-a cerut si vom ajuta ancheta. Vreau sa cred ca nu este o razbunare politica" a declarat Tecau, potrivit Mediafax. El a precizat ca presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, este plecat in Capitala si se va intoarce la Pitesti luni, la orele pranzului.

In 18 mai 2011, Constantin Nicolescu a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie, care il acuza ca a luat fonduri europene de aproape 900.000 de euro in baza unor acte false.

In 26 ianuarie 2011, procurorii anticoruptie l-au retinut pe Constantin Nicolescu pentru 24 de ore. In ziua urmatoare, Tribunalul Arges a admis propunerea procurorilor si a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile. Imediat dupa anuntarea deciziei de arestare, lui Nicolescu i s-a facut rau, fiind dus la Spitalul Floreasca, unde a fost operat pe cord.

In 2 februarie 2011, Curtea de Apel Pitesti a dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu cea a obligarii de a nu parasi tara, Nicolescu fiind externat din Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti in 18 februarie.

Constantin Nicolescu este lider al PSD Arges, iar la alegerile din 10 iunie a castigat al treilea mandat la sefia Consiliului Judetean.

Citeste si Jurnalul!

16 persoane au facut toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la hramul unei manastiri... Enoriasii sunt invitati sa dea "like" manastirilor din Nordul Moldovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x