Antena Căutare

Descoperire macabră într-o vitrină frigorifică din piață. Ce a putut găsi un internaut. A filmat totul, iar imaginile sunt virale

Un internaut, aflat la cumpărături, a fost uimit de ceea ce a văzut într-o vitrină frigorifică: un țap întreg, cu blană pe cap și coarnele intacte.

vitrina frigorifica cu carne
Un internaut, aflat la cumpărături, a fost uimit de ceea ce a văzut într-o vitrină frigorifică: un țap întreg, cu blană pe cap și coarnele intacte. | Shutterstock.com

Tiktokerul a scos telefonul și a filmat totul, inclusiv prețurile afișate pe vitrina frigorifică. Țapul întreg ”stătea” la rece alături de mai pungi cu carne.

Este o imagine neobișnuită și traumatizantă. Nu este clar dacă capul a fost păstrat pentru a fi vândut sau e doar un semnal de alarmă al vreunei organizații care se ocupă cu protecția animalelor.

Citește și: Rezultate Loto azi, 7 aprilie 2024. Numerele câștigătoare duminică, 7.04, la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus

Descoperire macabră într-o vitrină frigorifică din piață. Ce a putut găsi un internaut. A filmat totul, iar imaginile sunt virale

Imagini greu de privit circulă în mediul online, pe Tiktok. Un internaut a făcut o descoperire macabră în vitrina frigorifică dintr-o piață.

Clientul era la cumpărături când, ajuns în fața unei vitrine cu carne, a observat un țap întreg, cu tot cu capul plin de blană, expus cumpărătorilor prin geamul din sticlă.

Animalul a fost sacrificat, iar corpul său este învelit într-o folie alimentară, în timp ce capul îi este încă atașat de corp și are inclusiv coarnele intacte.

Imaginile au ajuns pe Tiktok, postate de un user anonim, și i-a oripilat pe internauți. ”Este atât de trist”, ”Nu se poate” au scria mai mulți tiktokeri la imaginile greu de privit.

Citește și: Gardul vecinului, motiv de dispută. Cine plătește cheștuielile în cazul deteriorării gardului de demarcație

Nu este clar în ce țară au fost filmate imaginile macabre, cert este că în trei zile a ajuns la un număr mare de internauți.

Cum era de așteptat, cei mai mulți sperau să nu vadă o astfel de imagine, mai ales că pe Tiktok sunt și foarte mulți copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rezultate Loto azi, 7 aprilie 2024. Numerele câștigătoare duminică, 7.04, la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și No... Rezultatele Loto 7 aprilie 2024. Mai multe câștiguri la extragerile de duminică. Ce report pune Loteria Română în joc pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x