Antena Căutare

Descoperire șoc, în apartamentul bunicii! Un bucureștean a găsit o bombă și tot blocul a fost evacuat

Locatarii unui bloc din Capitală au fost evacuaţi, duminică după-amiază, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit, în apartamentul bunicii sale, un obuz. Acolo intervin poliţişti, pompieri şi pirotehnişti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 16.00, printr-un apel la 112, un bărbat a sesizat că a găsit în apartamentul bunicii un obuz.

Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, s-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acţiunea de extragere a elementului de muniţie.

La faţa locului se deplasează şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.

Sursa : news.ro

In Romania se taie 38,6 milioane de metri cubi de lemn, cu 20 de milioane peste cifrele oficiale... Cea mai mare pensie din România, cifre fabuloase! Cine este pensionarul cu mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x