Antena Căutare

Detalii cumplite despre copilul mort după ce a mâncat shaorma! Ce s-a întâmplat

Copil mort după ce a consumat o shaorma! Acuzaţii şocante de la rudele unui copil care a murit în urmă cu două zile la Spitalul Matei Balş din Capitală!

Copil mort după ce a consumat o shaorma! Acuzaţii şocante de la rudele unui copil care a murit în urmă cu două zile la Spitalul Matei Balş din Capitală!

Familia susţine că decesul ar fi survenit după ce acesta ar fi consumat o shaorma, iar procurorii au deschis o anchetă. Pentru moment, activitatea restaurantului a fost suspendată.

Trei echipaje medicale au fost chemate din momentul în care a copilul a început să se simtă rău. Primele două nu au tratat cazul ca pe o urgenţă, iar cel mic a ajuns la spital abia după opt ore. Era complet deshidratat şi nu a mai putut fi salvat. Părinţii îndoliaţi au anunţat că vor face plângere penală serviciului de ambulanţă. În acest timp poliţiştii aşteaptă rezultatele analizelor, pentru a afla din ce cauză a murit copilul.

Ce s-a întâmplat

Ora 5 şi 30 de minute dimineaţa. Doi părinţi sună la 112 şi anunţă că atât ei şi cât şi băieţelul lor în vârstă de trei ani şi jumătate au dureri de stomac. Cu o zi în urmă mâncaseră împreună la un fast-food, apoi carne preparată acasă. Dispecerul trimite prima ambulanţă.

În urma consultului, medicul a pus diagnosticul de colică abdominală şi nu a recomandat transportul la spital. La ora 8, adică două ore şi jumătate mai târziu, starea băieţelului s-a agravat, iar părinţii au sunt din nou la 112. După o oră de la apel, al doilea medic care îl vede pe cel mic recomandă transportul la spitalul Matei Blaş şi cere o maşină doar cu ambulantier.

În cele trei ore de aşteptare, copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Iar ambulanţierul care l-a găsit în stare critică a făcut tot posibilul să ajungă cât mai repede la Spital.

La ora 17.20 au anunțat decesul copilului. Trecuseră 12 ore de la primul apel la 112. Conducerea Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov anunţa o anchetă internă şi cere note explicative de la cei doi medici care l-au consultat de băiat, dar şi de la operatoarele care au preluat apelurile.

Anchetatorii aşteaptă şi rezultatele finale ale testelor de laborator. Toate vor fi probe în dosarul de moarte suspectă deschis de procurori.

Veste cumplită! Celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu a murit... MESAJE de Sfinţii CONSTANTIN şi ELENA! Cele mai frumoase SMS-uri şi urări pe care le poţi trimite celor dragi în zi de s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x