Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Ultimele ore din viața Georgianei, fata găsită spânzurată în pădure. Cea mai bună prietenă a ei, mărturisiri șocante

Prietena Georgianei, adolescenta de 15 ani găsită spânzurată într-o pădure din Vâlcea, a mărturisit ce s-a îtâmplat în ultimele ore din viața fetei.

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea misterioasă a Georgianei, adolescenta de 15 ani, din Vâlcea. Fata a fost găsită fără suflare, într-o pădure din apropierea localitatății Oteșani.

Tânăra le-a spus părinților că merge să își cumpere o înghețată dar a ajuns să petreacă pe un deal din apropierea casei cu o prietenă și patru bărbați.

Unul din bărbați este căsătorit și are trei copii, iar cu un alt individ în vârstă de 30 de ani fata ar fi întreținut relații sexuale.

Citește și:

A fost găsită spânzurată, la 15 ani! Georgiana avea peste 9,60 la școală, dar ascundea un secret tulburător! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri!

După zeci de ore de audieri, anchetatorii au reușit să descopere traseul făcut de Georgiana. Adolescenta de 15 ani s-a întâlnit cu o prietenă și patru bărbați pe un deal din apropierea locuinței sale. Deși au petrecut împreună, niciunul nu poate explica moartea fetei.

„Am pus muzică, am vorbit. Ea s-a urcat pe trapa mașinii băiatului ăsta și a început să danseze. Da, Denisa a băut trei beri, iar, la un moment dat, Pelicanu' i-a pus o melodie și i-a zis să se dezbrace. Și-a dat tricoul și sutienul jos”, a declarat prietena adolescentei.

Citește și:

„Sicriul mi l-am pregătit. M-am așezat în el, am văzut că încap. Mai trebuie să fiu băgat în pământ” ÎPS Pimen și-a presimțit moartea

În timpul petrecerii, unul dintre bărbați, care este și căsătorit, a plecat cu Georgiana la plimbare. El este ultimul care a văzut-o pe fată în viață.

Polițiștii au căutat-o în toată localitatea dar fata a fost de negăsit. Mai mult decât atât anchetatorii au fost induși în eroare pentru că Georgiana apărea ca fiind activă pe rețelele de socializare.

Sursa: Antena 3

Recomandari