Antena Căutare

Noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut violul petrecut în curtea acestuia

Ștefan Risipiceanu, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă în cazul Luizei Melencu, a făcut declarații revoltătoare în fața oamenilor legii.

"Am violat eu altele, dar pe asta nu", ar fi spus acesta fără nicio remușcare, referindu-se la Luiza Melencu, potrivit Antena 3.

Cazul Caracal: Lovitură devastatoare pentru mama Alexandrei Măceșanu: „Nu am cuvinte, tremur de nervi...”

Ștefan Risipiceanu își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. El le-a spus magistraților de la Tribunalul București că a fost de multe ori în gospodăria lui Dincă pentru a-l ajuta la treburile gospodărești.

Ba mai mult, el a mărturisit că a violat o fată în curtea și în casa lui Gheorghe Dincă, dar că nu-și aduce aminte ca ea să fi fost Luiza Melencu.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa procurorii DIICOT: ”Au căzut la înțelegere cu Dincă!”

Gheorghe Dincă ar urma să fie audiat, luni dimineață, la ora 10:00, la Inspectoratul General al Poliției Române, unde va fi nevoit să dea explicații legate de Luiza Melencu, potrivit sursei citate.

Este pompier și aleargă mii de kilometri pentru a ajuta copiii în dificultate! „Așa sunt eu, îmi place să ajut”... Veste bună pentru elevi! Alocațiile ar putea crește cu 50% din 2020!  "Copiii au cea mai mică alocație din Uniunea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x