Antena Căutare

Vlad a murit după ce a fost scos din apa mării de doi trecători. Detalii dureroase despre liderul studenţilor din România, care s-a înecat la Mamaia

Sfârşit dramatic pe litoral pentru liderul studenţilor din România. Vlad Dediu a murit după ce a fost scos din apa mării. Părea că își revine, după  ce paramedicii chemați să-i acorde primul ajutor pe plajă au reuşit să-l resusciteze. Tânărul, însă, a decedat câteva ore mai târziu, la spital!

Vlad a murit după ce a fost scos din apa mării de doi trecători. Detalii dureroase despre liderul studenţilor din România, care s-a înecat la Mamaia

Vlad Dediu a fost scos din apă de doi trecători. Deşi era la mare cu mai mulţi prieteni, aceştia nu şi-ar fi dat seama când a dispărut de lângă ei.

Cum s-a petrecut tragedia în care a murit Vlad Dediu

Puţin după ora 6 dimineaţa, pe o plajă din Mamaia. Un tânăr este resuscitat de paramedici după ce a fost scos din apă de doi trecători.

Vlad a murit câteva ore mai târziu, la spital. Avea doar 22 de ani, era preşedintele Uniuniii Naţionale a Studenţilor din România, iar pe 1 iulie devenise inginer. Colegii şi prietenii acestuia sunt şocaţi de tragedie. Săptămâna aceasta urma să participe la festivitatea de premiere, la Politehnică.

Citește și: Tragedie pe litoral! Vlad Dediu, liderul studenților din România, a murit! Ce scrisese pe Facebook, cu câteva zile înainte

Tânărul ar fi stat ore bune în mare, povesteşte unul dintre salvatori. Acesta ar fi fost, înainte de răsărit, la o petrecere, cu o gaşcă de prieteni.

Vlad era din Adjud, județul Vrancea și absolvise de curând Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Politehnice din București, așa cum apare pe pagina sa de Facebook. „De azi, cu ing. în față‟, scrisese la o postare Vlad Dediu. Zeci de prieteni virtuali i-au scris lui Vlad un ultim gând: „Da, cu ing. în față, dar din păcate pentru numai 11 zile. De acum numai Lumină, domnule inginer. Dumnezeu să te odihnească de-a dreapta Sa!‟, „Condoleanțe familiei! Mare durere ai lăsat în urma ta, copil frumos și deștept! Dumnezeu să te așeze în ceata drepților! Ne rugăm pentru sufletul tău!‟.

Mesaje emoționante lăsate de prieteni pe conturile de socializare

"Suntem alături de familia lui Vlad Dediu și de Uniunea Națională a Studenților din România - UNSR!

Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane acel capăt apare prea devreme."

Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR, Vlad Dediu, s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă.

Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.

Drum lin, Vlad!"

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Vânzătorul unui fast-food din Costineşti a murit electrocutat la locul de muncă... Se închid stațiunile de la munte și de la mare?! Raed Arafat, noi declarații despre restricții: ”Este posibil să izolăm ...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x