Antena Căutare

Pete de sânge, găsite pe ușa containerului frigorific. Oamenii morți în camionul din Essex au încercat să scape până-n ultima clipă

Apar detalii macabre despre victimele din camionul-frigorific descoperit zilele trecute în Marea Brtitanie. Cei 39 de oameni şi-au dat ultima suflare încercând să scape din containerul frigorific. În ultimele clipe de viaţă, pasagerii au trimis mesaje de adio familiei, pe telefonul mobil.

Există informaţii că victimele ar fi de fapt cetăţeni vietnamezi, însă autorităţile nu au confirmat până acum acest lucru. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Cei 39 de oameni au încercat până în ultimul moment să scape din camionul-morţii. Anchetatorii au găsit urme de sânge pe uşile şi pe pereţii containerului frigorific. Cu ultimele puteri, una dintre victime, o femeie de 26 de ani din Vietnam, i-ar fi trimis mamei sale un mesaj de adio. Tânăra i-a scris că a rămăs fără aer chiar în timp ce containerul era transportat peste Canalul Mânecii.

Camionul în care au fost găsiți 39 de morți făcea parte dintr-un convoi. Peste 100 de imigranți ar fi intrat în Marea Britanie

”Mi-a spus că va folosi o rută sigură, că va zbura cu avionul, că va merge cu maşina. Dacă am fi ştiut că va merge în felul acesta, nimeni nu şi-ar lăsa copiii să plece. Nu aş fi lăsat-o niciodată să plece.”, a mărturisit tatăl unei imigrante din Vietnam.

De altfel, un preot din Vietnam susţine că are informaţii că toate victimele ar fi de fapt cetăţeni ai acestei ţări. Multe familii au trimis autorităţile de la Londra fotografii cu cei dragi care ar fi în drum spre Marea Britanie.

”Este vorba despre mult mai mulţi oameni, peste 100 care porniseră în căutarea unei vieţi mai bune, dar 39 dintre ei au murit. Câteva familii au confirmat moartea rudelor lor.”, a declarat preotul.

Legătura incredibilă dintre un bărbat mort în camionul groazei și România. Soția sa a dezvăluit totul: „A fost în România”

Autorităţile belgiene vor să afle cine a transportat containerul frigorific până în portul de lângă Bruges, de unde a fost preluat şi dus în Anglia. Iar britanicii au făcut noi arestări. Un nord-irlandez de 48 de ani a fost reţinut pe aeroportul Stanstead.

Potrivit experţilor, traficanţii de persoane folosesc doar camioane frigorifice. Scanerele termice din punctele vamale nu pot detecta pasagerii clandestini din cauza temperaturii extrem de scăzute.

Soț și soție, decedați după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon... BREAKING NEWS! Șoferul camionului morții, dosar cu 39 de acuzații de omor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x