Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alexandra, fata ucisă la Caracal, a vorbit 20 de minute cu operatorii 112! Toate cele trei apeluri au fost în zadar! Nu a mai putut fi salvată

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul celor două fete dispărute din Caracal, după ce au fost luate la ocazie de un mecanic auto. Mai exact, Alexandra, una dintre fete a apucat să sune la timp la 112 pentru a cere ajutor, însă STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și alte trei locații greșite.

Observator

UPDATE. Conform Antena 3, Alexandra a sunat de trei ori la 112, oferind operatorilor indicii despre locul în care era ţinută cu forţa. A vorbit în total 20 de minute, cerând să fie salvată, nefiind însă localizată de STS care ar fi comunicat nu mai puțin de trei adrese greșite. Serviciul special al Poliţiei Române a reuşit, într-un final, s-o localizeze şi abia după 16 ore de la ultimul apel a fost obţinut un mandat de percheziţie pentru locuinţa lui Gheorghe Dinică.

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul celor două adolescente care au dispărut de acasă, după ce au fost luate la ocazie de un mecanic auto. Mai exact, Alexandra, una dintre fete a apucat să sune la timp la 112 pentru a cere ajutor, însă STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și alte trei locații greșite.

„Mi-a omorât copilul!“. Mama Alexandrei Măceșanu este sfâșiată de durere! A mers la locuința criminalului. Atenție, imagini tulburătoare! Foto

"A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, potrivit Mediafax.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu a avut, până la aceatsă oră, o reacţie pe acest subiect.

Citește și: Cine este bărbatul care le-ar fi răpit și le-ar fi ucis pe cele două fete de la Caracal: ”Cumpăra dintr-o parte, vindea în alta!”

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină.

Citește și: Fetele dispărute din Caracal, găsite moarte acasă la un mecanic auto. Rămășite umane în locuința bărbatului care le-a luat la ocazie

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Recomandari