Antena Căutare

Partiile noi din Poiana Brasov arata ca dupa bombardament

Iarna nu-i ca vara si nici partiile precum piscinele. Adica pregatite. Desi mai sunt doar doua luni pana incepe sezonul de schi, partiile din Poiana Brasov sunt aproape impracticabile. Si vorbim despre cele inaugurate cu mare fast anul trecut si care sunt, din nou, in faza de santier.

Este imposibil ca in acest sezon sa se schieze pe partiile din Poiana Brasov. Se observa cu ochiul liber. Terenul este bradat de santuri adanci de 1.5 metri! Iar asta se intampla cam peste tot, pe cei 20 de kilometri noi de partie. Circa 30 de milioane de euro a fost investitia de anul trecut. Dar, imediat ce zapada s-a retras, suprafata de alunecare a inceput sa se surpe.

Malurile partiilor nu au fost inca consolidate, asa ca, pentru turistii care vor veni la schi peste aproape o luna si jumatate, este un adevarat pericol sa faca coborari. Se vede cu ochiul liber. Dar nu la fel se vede din birouri. Autoritatile spun ca totul este sub control.

Si daca turistii se vor descurca, fiecare cum poate, in februarie Brasovul gazduieste Festivalul Olimpic al Tineretului European. Iar pana atunci, totul trebuie sa fie impecabil.

Nou sistem de control la RATB. Calatorii urca doar pe usa din fata a autobuzului!... Un cioban din Mures, evazionistul numarul 1 al tarii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x