Antena Căutare

Un cioban din Mures, evazionistul numarul 1 al tarii!

Fiscul a gasit tapul ispasitor, sus in munte, printre oi. Un cioban din Mures pare sa fi devenit evazionistul numarul 1 al tarii. Omul a fost somat sa plateasca un impozit de 4.700 de lei pe veniturile obtinute din oierit, in ultimii cinci ani. Evident, ciobanul a ramas cu gura cascata. Nu stia ca trebuie sa declare ca pastoreste oile.

Cand au primit citatia acasa, ciobanul si sotia lui au crezut ca e o gluma proasta. Au mers totusi sa vada despre ce este vorba. Si s-au albit cand au aflat ca au de platit un impozit in valoare de 4.700 de lei.

Evident, oamenii n-au avut de unde sa plateasca atatia bani dintr-o data. Din munca de cioban nu se castiga atat cat ar crede Fiscul. Asa ca au fost nevoiti sa vanda mieii. Insa, dupa ce au achitat, au primit penalizari in valoare de 3.400 de lei pentru intarzierea platilor.

Singurul mod in care ciobanii pot fi trasi la raspundere este printr-o sesizare. Si asta a patit si familia Pop. Proprietarul unei turme pe care ciobanul a pastorit-o a depus o plangere acolo unde trebuie.

Acum, ciobanii din sat se feresc si ei. O neintelegere cu cineva le poate aduce Garda Financiara pe cap.

Partiile noi din Poiana Brasov arata ca dupa bombardament... Cum vom munci peste 5 ani? Mai mult, dar de la distanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x