Antena Căutare

VIDEO/ Dezastru pe stradă! A făcut slalom printre mașini și a lovit tot ce avea în cale

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea a făcut dezastru pe o stradă principală din oraș, după ce a lovit mai multe autoturisme din trafic sau parcate pe marginea străzii. Bărbatul a fost reținut de către polițiști.

Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din județul Vâlcea a făcut dezastru pe o stradă principală din oraș, după ce a lovit mai multe autoturisme din trafic sau parcate pe marginea străzii. Bărbatul a fost reținut de către polițiști.

Pe una din cele mai circulate străzi din Râmnicu Vâlcea, un bărbat sub influența alcoolului și cu permisul suspendat a lovit toate mașinile care îi stăteau în cale și a provocat incidente rutiere în lanț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pietonii, dar și restul participanților în trafic au privit uimiți cum mașina, care părea scăpată de sub control, lovea tot ce apărea în cale. Dezastrul s-a petrecut pe o distanță de 400 de metri, cuprinsă între două bulevarde intens circulate din Vâlcea. Martorii au sunat în disperare la 112 pentru a raporta evenimentul, mai ales că în zonă se află cea mai mare școală din cartier.

În urma testării cu etilotestul, bărbatul avea 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul a rămas fără permis de conducere, în urmă cu două luni, din același motiv.

Nici o persoană nu a fost rănită în urma dezastrului, însă mai multe vehicule au fost avariate grav, inclusiv șoferul care a provocat haosul.

În data de 15 octombrie, bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată „în vederea dispunerii de măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

"Mami, mă faci frumoasă?" Alexandra suferea de leucemie și a murit făcându-și temele la matematică... Cazul Caracal: Au venit vești de la Luiza Melencu? „Nu trebuie să știe nimeni că fata este...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x