Antena Căutare

Din sala de forta, in club: "Micutii Hercule", la dans cu animatoarele

Dupa exercitii istovitoare, tatal fratilor Hercule i-a dus pe baietii cu muschi intr-un club de noapte, cu dansatoare la bara si aparate de joc.

Filmuletul scandalos a fost publicat chiar de parintele micutilor culturisti, pe internet. Si a fost vazut de inspectorii de la Protectia Copilului, care pregatesc o noua ofensiva. Vor sesiza politia.

Tatal micilor culturisti si-a scos familia in club. Inainte ii incuraja pe juniorii fortosi sa ridice haltere. Acum, i-a impins pe ringul de dans. Intuneric, muzica de club si animatoare, la doi pasi. Nu pare locul ideal pentru o seara in familie, insa dansatorii de sub 10 ani reusesc sa se distreze.

Filmuletul a fost publicat de tatal micilor culturisti pe Facebook si vazut de toata lumea. Inclusiv de inspectorii de la Protectia Copilului, care au cerut, in trecut, luarea baietilor in plasament.

Pana sa ii scoata in club, tatal-antrenor a facut din fiii lui vedete internationale. Apar si in Cartea Recordurilor. Insa pretul platit se calculeaza in numarul de afectiuni grave, de care ar putea suferi micii halterofili, pentru tot restul vietii.

Distractia cu animatoare ar putea sa-l coste scump pe tatal-antrenor. Inspectorii de la Protectia Copilului se pregatesc sa il cheme, din nou, in instanta. Urmeaza lupta pentru micii Hercule, runda a doua.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Sora lui Sergiu Nicolaescu cere sprijinul Patriarhiei pentru a dovedi ca testamentul regizorului este fals... Vremea cu Flavia Mihasan: "Avem o zi de vara in plina toamna!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x