Antena Căutare

Sora lui Sergiu Nicolaescu cere sprijinul Patriarhiei pentru a dovedi ca testamentul regizorului este fals

Sora lui Sergiu Nicolaescu cheama Biserica Ortodoxa Romana in instanta. Iolanda vrea sa ceara sprijinul Patriarhiei pentru a dovedi ca testamentul fratelui sau nu este valabil.

Femeia a cerut la primul termen al procesului jumatate din averea regizorului. Este hotarata s-o doneze cinematografiei si bisericii. La schimb are o singura dorinta. Biserica sa-i faca fratelui sau o slujba crestineasca, de inmormantare.

O viata de film si un final care a starnit multe controverse. Sora regizorului nu vrea sa inchida ochii pana cand nu va vedea ca fratele ei va avea parte de o slujba crestineasca. Asa cum ar fi cerut chiar el, prin testament.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Iolanda a atacat testamentul in instanta. Dar si faptul ca prin acelasi document, regizorul ii lasa toata averea ultimei sale sotii. Adica doua case, un teren, o vila de vacanta la malul marii, 400 de mii de euro in conturi si drepturile de autor de pe urma filmelor vandute.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Dumitru Prunariu: Asteroizi care trec foarte aproape de Pamant se descopera aproape zilnic... Din sala de forta, in club: "Micutii Hercule", la dans cu animatoarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x