Căutare Live

Directorul unei scoli generale din Constanta, trimis in judecata pentru luare de mita

Directorul Scolii generale "Nicolae Tonitza" din Constanta, Gelu Dimaca, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Dimaca a fost prins in flagrant in timp ce primea bani pentru a facilita inscrierea in clasa pregatitoare a unui elev, conform Hotnews.

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a hotarat pe 10 aprilie ca Gelu Dimaca sa fie destituit din functie.


Potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul (PT) Constanta, din probatoriul administrat in cauza pe parcursul urmaririi penale, cu Dimaca in stare de libertate, rezulta ca inculpatul a pretins de la tatal unui copil suma de 1.500 de lei pentru ca acesta sa fie inscris in clasa pregatitoare pentru prescolari.

Parintele a denuntat cele petrecute si, pe 6 aprilie, directorul a fost prins in flagrant in timp ce in biroul sau primea drept mita 150 de euro si 200 de dolari, se arata intr-un comunicat al Parchetului.

Potrivit procurorilor, dosarul in acest caz a fost trimis spre solutionare la Tribunalul Constanta.

UPDATE! O tanara a murit, iar un francez este grav ranit in urma unui accident pe DN1... Angajatii din aviatie vor primi sporuri de pana la 250% din salariu...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri