Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Atenție șoferi, se face disciplină rutieră! La ce trebuie să fii atent? Într-un oraș din România s-au dat aproximativ 900 de amenzi și s-au suspendat 87 de permise auto

Nu este de glumă! În Galați s-au dat un număr de 855 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 87 de premise de conducere în cadrul unei acţiuni având ca scop creşterea gradului de disciplină rutieră, se arată într-o informare transmisă, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Atenție șoferi, se face disciplină rutieră! La ce trebuie să fii atent? Într-un oraș din România s-au dat aproximativ 900 de amenzi și s-au suspendat 87 de permise autoPotrivit sursei citate, din cele 855 de sancţiuni contravenţionale, 610 au fost date pentru încălcarea normelor referitoare la regimul legal de viteză, 24 pentru consum de alcool şi 221 pentru nerespectarea altor norme rutiere.

Amenzile pentru încălcarea ordonanțelor militare, declarate neconstituționale. Ce se întâmplă cu românii care au fost sancționațiAu fost reţinute, în vederea aplicării sancţiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce, 87 de permise de conducere, dintre care 48 pentru încălcarea normelor referitoare la regimul legal de viteză, 24 pentru consum de alcool şi 15 pentru alte abateri rutiere.

Greșeala care îi va costa scump pe șoferi! Amenzile pot ajunge până la 3.000 de lei


Totodată, au fost efectuate 850 de testări alcoolscopice şi 2 testări pentru substanţe psihoactive, fiind constatate 12 infracţiuni, dintre care şapte pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi cinci pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

(sursa: Agerpres)

Recomandari