Antena Căutare

Disperare la Braila! Sase angajati ai CET sunt in greva foamei si alti 200 protesteaza

Sase angajati ai CET Braila, inclusiv liderul de sindicat, au intrat in greva foamei. Alti 200 au protestat in curtea unitatii. Oamenii sunt revoltati pentru ca nu si-au mai primit salariile de 3 luni. Conducerea spune ca nu are ce face. A oprit deja apa calda pentru toti abonatii, din cauza datoriilor imense.

Cu lacrimi in ochi, oamenii au mers si astazi sa-si ceara drepturile. Spun ca nu mai au din ce trai, iar sperantele ca-si vor primi salariile sunt din ce in ce mai mici.
Marea lor suparare e ca abonatii nu si-au platit datoriile pentru ca preturile sunt prea mari. In total, datoriile catre CET sunt de 135.000 de lei.

Cu toate ca angajatii n-au mai vazut niciun leu de 3 luni, conducerea a decis ca absolut toti banii care se incaseaza de la abonati sa fie folositi la plata datoriilor pentru utilitati, adica peste 100.000 de lei.

Oamenii au cerut ajutorul primariei, insa autoritatile i-au anuntat ca nu au cum sa ii ajute. Asa ca sunt hotarati sa ramana in greva foamei pana isi vor primi banii pentru care au muncit.

Peste 2.000 de ploiesteni sunt somati sa restituie ajutorul de incalzire incasat ilegal anul trecut... Un vatman a fost injunghiat, in Capitala, in urma unui scandal in trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x