Antena Căutare

Divort cu scandal in familia Patriciu: Fiica miliardarului este acuzata de furt!

Scandalul dintre Dinu Patriciu si sotia lui face victime colaterale. Dupa ce Dana Patriciu i-a cerut divortul afaceristului, acum a depus si plangere impotriva fiicei vitrege. O acuza ca i-ar fi furat din casa bijuterii, genti, haine si ceasuri foarte scumpe. Si nu ar fi facut asta singura, ci ajutata de presupusa amanta a lui Dinu Patriciu si de un prieten avocat.

Plangerea Danei Patriciu a fost depusa luna asta la Politie. In document sunt denuntate furturi ale unor lucruri personale care depasesc 300.000 de euro.

Furturile ar fi fost comise in noiembrie, anul trecut, in perioada in care Dana Patriciu isi petrecea vacanta in insula franceza Saint Martin. La revenirea in tara, sotia magnatului a descoperit ca mai multe valori i-au disparut din casa. Dupa ce i-a luat la intrebari pe angajati, a aflat ca fiica vitrega, Ana Patriciu, ar fi intrat pe proprietatea de la Snagov si n-ar fi plecat cu mana goala. Ar fi ajutat-o chiar o apropiata a lui Dinu Patriciu, femeia de afaceri de origine asiatica Melanie Ann Chen.

In urma plangerii, politistii au deschis o ancheta si au chemat-o pe Ana Patriciu la audieri. Iar tanara a venit si a negat acuzatiile.

Dinu Patriciu sustine ca toate demersurile facute in justitie de cea care i-a stat alaturi in ultimii zece ani au un singur scop: obtinerea a peste un miliard de euro din averea comuna.

De la primii bani, Dinu Patriciu a ajuns la peste doua miliarde de euro. In ultimele luni, insa, omul de afaceri a pierdut mult. Chiar si asa, Dana Patriciu vrea divortul si parte din avere. A fost deja citata de anchetatori si se va prezenta saptamana viitoare la audieri.

foto: Intact Images

SOCANT! Carnea de cal a ajuns in restaurante si fast-food-uri! Reprezentantii firmei sunt anchetati si pentru falsificar... Cazut in strada si ignorat: 130 de oameni au trecut indiferenti pe langa un om care era la cateva secunde de moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x