Antena Căutare

Divort delicat in familia Patriciu: "N-am avut sprijinul moral al sotiei mele"

Cel mai scump divort din Romania are toate sansele sa se transforme in circ. Dupa ce a fost acuzat ca si-a inselat sotia, Dinu Patriciu aduce si el acuzatii grave. Omul de afaceri sustine ca femeia alaturi de care si-a petrecut 18 ani din viata i-a vrut doar averea.

Dupa ce a trecut printr-o operatie extrem de grea, Dinu Patriciu vrea sa-si faca ordine si in viata personala. I-a cerut sotie sale divortul, chiar de Ziua Indragostitilor. Omul de afaceri ii reproseaza ca i-a fost alaturi la bine, dar nu si la greu.

Patriciu a fost diagnosticat cu ciroza hepatica si, de curand, a suferit un transplant de ficat la o clinica din Milano. Dana, sotia lui, n-a vrut sa-l vada.

"In aceste conditii, nu numai ca n-am avut sprijinul moral al sotiei mele, ci dimpotriva, in ultimul timp - cel mai greu de suportat de mine in asteptarea unui transplant de ficat, sotia mea a ales calea judecatii pentru obtinerea separatiei de bunuri, a scandalului public, a mesajelor prefacute de ingrijorare, stiind ca toate acestea nu-mi pot face decat rau" – scrie in cererea de divort.

In documentul depus la Judecatoria Sectorului 1, omul de afaceri sustine ca Dana s-a interesat doar de averea care ar putea sa-i ramana de pe urma lui.

Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs inca din 2007, spune magnatul. In urma cu doi ani, Dana si-a luat zborul spre Saint Martin, acolo unde cei doi au o locuinta. Femeia il acuza ca ar fi inselat-o cu o tanara, care acum ii controleaza o parte din afaceri.

Dupa 18 ani de casnicie, Dinu si Dana Patriciu au de impartit actiuni la societati in Romania si in strainatate, proprietati, bijuterii, dar si tablouri valoroase. Toate ar ajunge la peste doua miliarde de euro, potrivit Danei.

Sotia omului de afaceri a cerut prima partajarea bunurilor comune si vrea sa fie scutita de taxa de timbru, in valoare de 70 de milioane de euro. In plus, vrea ca sotul sau sa fie supus unei expertize psihiatrice.

foto: Intact Images

UTIL: Jucarii pentru copii! Stii cum sa le alegi si care i se potrivesc?... O femeie din Ramnicu Valcea a fost la un pas sa fie spulberata de o masina! Autoturismul lovise inainte o ambulanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x