Antena Căutare

O femeie din Ramnicu Valcea a fost la un pas sa fie spulberata de o masina! Autoturismul lovise inainte o ambulanta

Imagini socante in centrul orasului Ramnicu Valcea. O femeie care se pregatea sa traverseze strada a fost la un pas de a fi spulberata de o masina. Autoturismul lovise cu doar cateva clipe inainte si o ambulanta. Soferul a intrat se pare cu viteza in intersectie, fara sa acorde prioritate, desi salvarea avea semanele acustice si luminoase in functiune. Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere din oras

Femeia vede accidentul, apuca sa se dea un pas inapoi si sa se intoarca cu spatele. E miscarea care ii salveaza viata. Masina scapata de sub control trece la doar cativa centimetri de ea. Femeia se uita in jur si isi maseaza mana stanga. Fie s-a speriat foarte tare, fie masina a agatat-o cumva. Mai multi trecatori vin sa vada daca este teafara.

O alta camera de supraveghere a surprins chiar momentul accidentului. Se vede cum ambulanta intra in intersectie cu semnalele acustice si luminoase pornite. Celelalte masini incetinesc, dar, de pe strada din stanga, un sofer nu mai apuca sa puna frana si izbeste salvarea cu forta.

“O autoutilitara a serviciului de ambulanta care circula din directia sud -nord avand semnalele acustice si luminoase pornite a fost acrosata de o alta autoutilitara”, confirma purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu.

Un politist ajunge dupa doar cateva secunde la locul accidentului. Din fericire, nici femeia de pe strada, nici pacientul din ambulanta si nici soferii nu au fost raniti. Barbatul care nu a acordat prioritate va ramane insa fara permis.

Divort delicat in familia Patriciu: "N-am avut sprijinul moral al sotiei mele"... 58 de elevi din Aninoasa fac orele intr-un depozit. Institutiile paseaza vina de la una la alta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x