Căutare Live

DJ-ul care l-a impresionat pe Marcel Vela, încolțit de polițiști înainte să fie lăudat de ministru: „Ce fel de activități sunt acestea?”

Un moment de sensibilitate al ministrului Marcel Vela s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Muzica unui DJ ce susţinea un concert online la malul mării pentru mii de oameni l-a emoţionat peste măsură, dar poliţiştii din subordine nu au fost la fel de impresionaţi de petrecere.

„Dragii mei, astăzi este 1 mai. Avem o zi superbă, cu mult soare, deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri de astzăi dimineață, am văzut în vama veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur.

M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri spunând câteva cuvinte deosebite. Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit!”, a transmis ministrul Marcel Vela.

Citește și:

Ooo, Gigi! Chef de 1 Mai, la iarbă verde, stricat de polițiștii invitați chiar de petrecăreți: „La Saru suntem. Trimiteți Poliția!”- VIDEO

Ce nu știa ministrul de Interne?

Petrecerea online, urmărită de peste 80.000 de oameni, fusese deja stricată, chiar de subordonații săi.

„Animatorii, DJ-ii, angajații restaurantelor nu au ce căuta, în aceste zile, la muncă. Aceste activități nu sunt permise, se încalcă Ordonanța Militară numărul trei”, a explicat Andreea Iliescu, IPJ Constanța.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri