Antena Căutare

DN 2, blocat: Doua sute de oameni au protestat impotriva transportului din Bacau

Drumul National 2 a fost blocat ieri dupa amiaza de localnicii unei comune bacauane. Aproape doua sute de oameni nu au mai lasat nicio masina sa treaca, mai bine de jumatate de ora.

Erau furiosi pentru ca firma care asigura transportul in zona foloseste prea putine microbuze, iar soferii nu respecta orarul curselor. Abia cand a ajuns prefectul acolo flancat de scutieri au inceput sa lase masinile sa treaca.

Suparati nevoie mare ca nu ajung la timp la serviciu sau la scoala din cauza firmei de transport care opereaza pe ruta Nicolae Balcescu - Bacau, oamenii s-au pus in mijlocul Drumului National 2.

Seful Inspectoratului judetean de Politie, cel al Inspectoratului judetean de Jandarmerie si zeci de scutieri au incercat sa-i induplece pe oameni sa renunte la protest.

Rugamintile oficialilor au fost zadarnice. Dupa ce au stat de vorba cu prefectul manifestantii au eliberat drumul. Intre timp pe ambele sensuri masinile au format cozi kilometrice.

Foto: Intact Images

Politisti cercetati in urma crimelor de pe Dorobanti... UPDATE! Agentul Vladan, criminalul de la Perla, arestat pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x