Antena Căutare

Politisti cercetati in urma crimelor de pe Dorobanti

Politistii sectiei 14 Bucuresti sunt cercetati disciplinar in urma atacului armat de luni seara, in urma caruia 2 persoane au murit, iar alte 6 au fost ranite.

UPDATE 11:30! Gheorghe Vladan, reclamat de sotie la Sectia 14 Politie, fusese convocat pentru luni dupa-amiaza, pentru a fi audiat, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, citata de Mediafax.

UPDATE 12:28! Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a dispus, marti dimineata, verificari privind modul de solutionare a plangerilor depuse impotriva agentului Gheorghe Vladan, precum si a modului in care acesta a obtinut autorizatia pentru arma, cu care a deschis focul in coaforul din Dorobanti, informeaza Mediafax.

UPDATE 11:03! Un cartus a fost gasit de criminalisti in apropierea coaforului din zona Perla.


Oamenii legii sunt cercetati pentru modul in care au tratat plangerea sotiei lui Gheorghe Vladan. Acestia sunt acuzati ca nu ar fi dispus urgentarea plangerii.

Conform plangerii depuse de femeie, pe 1 martie, se precizeaza ca acesta ar fi detinut o arma de foc si ar fi avut un comportament violent.

In 2011 au fost formulate trei plangeri impotriva politistului din partea unui vecin, in legatura cu convietuirea in cladire, o alta plangere a fost facuta in 1 martie de sotia agentului pentru comportament agresiv.

Gheorghe Vladan se afla in proces de divort cu sotia sa, Florina, primul termen de judecata fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie.


Foto: Intact Images

Mircea Badea: "Politia omoara oameni in Romania"... DN 2, blocat: Doua sute de oameni au protestat impotriva transportului din Bacau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x