Antena Căutare

Doar în România mai vezi! Abonament pentru toaleta publică, în Râmnicu Vâlcea!

Situație incredibilă în România! Trecătorii doritori să folosească o toaletă publică s-au trezit în fața unei surprize de proporții! 

Situație incredibilă în România! Trecătorii doritori să folosească o toaletă publică s-au trezit în fața unei surprize de proporții!

Dacă ajungeţi în Râmnicu Vâlcea şi aveţi nevoie să mergeţi la o toaletă publică, atunci asiguraţi-vă că aveţi bancnote de un leu! Şi asta pentru că toate au uşi automate, care se deschid doar dacă plătiţi.

Au existat însă vremuri în care cei care doreau puteau să-şi facă abonamente. Autorităţile au renunţat la ele. Din lipsă de cerere, chipurile.

Gândit iniţial ca un ajutor pentru taximetriştii care umblă toată ziua prin oraş, abonamentul lunar pentru toaletă nu se mai eliberează. Taximetriştii şi nu numai spun că le-ar prinde bine abonamentul, mai ales că noul sistem de acces la WC-uri nu funcţionează mereu.

Autorităţile locale au preferat, însă, să instaleze yale electronice la fiecare toaletă publică din oraş.

Abonamentul pentru toaletă, deşi dorit de unii vâlceni, nu va fi reinstaurat, spun autorităţile.

Noi detalii șocante despre accidentul din Harghita! Autoritățile au anunțat bilanțul final după ce a fost activat PLANUL... Halucinant! A vrut să-i trateze durerile de dinți cu ajutorul cocainei! Ce i s-a întâmplat unui băiețel de trei ani după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x