Antena Căutare

La toaletă, ca la metrou: Au pus turnicheți la baia publică a unei piețe din Brăila: "Zidurile și tufișurile vor deveni ţintele celor care nu vor să plătească"

Dacă aveţi impresia că este vorba despre o glumă sau o poză trucata, ei bine nu. Administrarea Pieţelor şi Târgurilor din Brăila a luat decizia de a monta un turnichet, în valoare de 6000 de lei, la intrarea în toaleta publică a pieţei din Brăila.

Dacă aveţi impresia că este vorba despre o glumă sau o poză trucata, ei bine nu. Administrarea Pieţelor şi Târgurilor din Brăila a luat decizia de a monta un turnichet, în valoare de 6000 de lei, la intrarea în toaleta publică a pieţei din Brăila.

Deşi oamenii au făcut reclamaţie la Primărie, situaţia nu a fost nici pe departe rezolva. Autorităţile au de gând să mai monteze o toaletă cu acces gratuit, la 2 străzi distanţă, potrivit adevărul.ro.

Drumul până la toaleta gratuită durează 15 minute, fapt ce i-a înfuriat şi mai rău pe vânzătorii care trebuie să plătească taxă 1 leu pentru a avea acces la baia cu turnichet.

Părerea brăilenilor este că investiţia va duce la „odorizarea” zidurilor şi tufişurilor din zonă, care vor deveni ţintele celor care nu vor să plătească pentru a merge la toaletă.

Un copil de 13 ani, mort din cauza gripei! Este al 128-lea deces provocat de virusul gripal în sezonul 2017 - 2018... Dispariția Elodiei naște noi controverse. Ce se întâmplă cu copilul avocatei și al lui Cristian Cioacă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x