Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

Doi adolescenți de 16 ani au furat o mașină dintr-o curte și s-au dus la plimbare, la Suceava! Unul dintre puști era băut

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce a furat o mașină din oraș cu un prieten. Aceștia au condus alternativ până la Suceava și înapoi, iar apoi au abandonat autoturismul. 

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce a furat o mașină din oraș cu un prieten. Aceștia au condus alternativ până la Suceava și înapoi, iar ulterior au abandonat autoturismul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, joi seară, poliţiştii Biroului de Investigatii Criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 16 ani din municipiul Botoşani, pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citește și: Unii lasă ursulețul, alții băutura! Un tânăr de 18 ani a șocat când a dezvăluit la ce vârstă a renunțat la alcool

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că adolescentul respectiv şi un alt tânăr de 16 ani au pătruns în curtea unui bărbat de 64 de ani,de unde au furat un autoturism.

Ulterior, cei doi, care nu au permis de conducere au condus, alternativ, autoturismul până în municipiul Suceava şi au revenit în Botoşani, abandonând maşina pe strada unde locuieşte proprietarul acesteia.

Citește și: A băut 28 de doze de energizant pe zi, până când a pățit ceva incredibil!

Poliţiştii au mai stabilit că adolescentul de 16 ani care a fost reţinut se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat

Recomandari