Antena Căutare

Doi agenţi de penitenciar au fost reţinuţi la Tulcea după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită

În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent.

Doi agenţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Tulcea au fost reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită pentru a introduce în celulele unor deţinuţi telefoane mobile şi etnobotanice.

”Joi, 18 iulie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – B.T. Tulcea, au efectuat două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice”, a transmis, vineri, Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Sursa citată a precizat că acţiunile de prindere în flagrant au avut ca subiecţi doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, fiind realizate cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic – Structura Centrală D.G.A., precum şi SCCCO Tulcea.

”În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară”, a mai transmis DGA.

Cei doi agenţi de penitenciare au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

DGA a precizat că în cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea.

Sursa : news.ro

O familie de români care trăiește în SUA și-a pierdut trei copii într-un accident teribil! Fetițele n-au avut nicio șans... Incendiu puternic în București! Un restaurant a luat foc! Cinci autospeciale au intervenit (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x