Antena Căutare

Doi ani de la COLECTIV. A purtat un an o mască pe față și încă se ferește de oameni. Alex Olteanu, singura victimă internată la Spitalul de Arsuri care a supravieţuit: "Nu mă consider norocos că am scăpat"

Alex Olteanu era în biroul lui de la Colectiv când a început focul. A fost singurul dintre victimele ajunse la Spitalul de Arşi care a supravieţuit. Fostul manager al clubului a fost nevoit să poarte mai bine de un an de zile o mască de silicon pe faţă.

Alex Olteanu era în biroul lui de la Colectiv când a început focul. A fost singurul dintre victimele ajunse la Spitalul de Arşi care a supravieţuit. Fostul manager al clubului a fost nevoit să poarte mai bine de un an de zile o mască de silicon pe faţă.

La doi ani de când totul s-a schimbat pentru el, l-am gasit tot în Marea Britanie, dezamăgit de România şi luptând încă să-şi vindece rănile.

"Nu ştiu dacă aş putea să mă consider norocos pentru că am scăpat. Ce a urmat după accident a fost îngrozitor. Durerea şi chinul şi felul în care arătam", mărturisește tânărul.

Totuşi, Alex este un norocos. Este singura victimă internată la Spitalul de Arsuri care a supravieţuit. Asta pentru că a fost transferat la timp.

Alex e rezident în Marea Britanie acum, la New Castle. Iar acolo, Guvernul îşi tratează arşii gratuit. Din banii care încă mai vin din România îşi plăteşte chiria şi mâncarea. Locuieşte singur pentru că nu vrea să tragă pe nimeni după el şi oricum, cu mama lui nu a mai vorbit din aprilie de când a plecat de lîngă el cu tot cu banii primiţi din donaţii. Se descurcă, dar în perioada asta îi e puţin mai greu.

"Am ceva probleme cu somnul de o lungă perioadă. În perioada asta visez foarte mult diferite chestii. Mă simt ciudat când visez, parcă mă trezeşte un pic la realitate"

Ce a trăit însă, în noaptea de 30 octombrie, nu va uita vreodată.

"Există un momemnt crunt, e acel moment în care s-a făcut linişte totatlă şi cinvea din trupă a zis că a luat foc. M-am speriat foarte tare şi am fugit.

Al doilea moment e când mi-am ridicat capul din acea aglomeraţie şi am văzut flacăra. Trăgeam aer fierbinte în piept. Acela a fost cel mai crunt moment, după ce a pornit focul pentru că am crezut că o să mor", mărturisește Alex.

La comemorarea din ţară nu a venit nici anul asta Şi nici nu prea mai vrea să se întoarcă în România. Fiecare privire ciudată de pe stradă i-ar aminti că el, oricum, nu mai e la fel.

Soţia unui cunoscut cascador, bătut crunt, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, în stare gravă, după o altercaţie ... Avertisment al meteorologilor: Rafale care pot ajunge până la 100 de kilometri la oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x