Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Doi ani de la moartea Regelui Mihai I! Princepele Nicolae a transmis un mesaj emoționant! „Dragostea și dorul de bunici sunt unice”

Fostul principe Nicolae al României a transmis prin intermediul contului său de Facebook, un mesaj, cu ocazia împlinării a doi ani de la moartea regelui Mihai I, bunicul său.

Doi ani de la decesul Regelui Mihai I

Nepotul regelui Mihai I vorbește despre dragostea și dorul pentru bunici ca fiind unice, iar atașat mesajul emoționant a adăugat o serie de fotografii în care regele este surprins alături de familie.

„Dragostea și dorul de bunici sunt unice. Doi ani de când bunicul meu, Majestatea Sa Regele Mihai I, a plecat dintre noi.” , a postat principele Nicolae.

Mihai I, născut pe 25 octombrie 1921 și decedat pe 5 decembrie 2017, a domnit ca Rege al României în perioada 20 iulie 1927 și 8 iunie 1940, respectiv între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947. Acesta a fost unul dintre puținii șefi de stat din perioada celui de-al Doilea Război Mondial care a trăit și în secolul XXI. Fiul principelui moștenitor Carol a moștenit la naștere titlurile de principe al României și principe de Hohenzollern-Sigmaringen, la care a renunțat ulterior.

Recomandari