Antena Căutare

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș. Ce au arătat rezultatele testelor?

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns, luni, la Spitalul Victor Babeș, cerând să fie testați pentru o posibilă infectare cu coronavirus.

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș. Ce au arătat rezultatele testelor?
Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Testele au arătat că cei doi nu sunt bolnavi.

Declaraţiile au fost lansate la comandamentul de urgenţă convocat de Primăria Capitalei în contextul îmbolnăvirilor de gripă.

Bilanțul morții

În China, Numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire confirmate a ajuns la 2.744, a anunţat comisia naţională de sănătate din China, informează Reuters.

Numărul de decese cauzate de virusul gripal în provincia Hubei, inclusiv în oraşul Wuhan, a crescut de la 56 la 76 peste noapte, au declarat oficialii comisiei de sănătate, iar alte patru decese s-au înregistrat în alte regiuni din China.

Numărul total de cazuri confirmate în China a crescut cu aproximativ 30%, până la 2.744, aproximativ jumătate din Hubei.

Premierul chinez Li Keqiang a efectuat luni o vizită la Wuhan pentru a inspecta eforturile de a controla epidemia şi a stat de vorbă cu pacienţii şi personalul medical.

Constanţa: Pistol şi spray lacrimogen, găsite asupra unui bărbat care făcea scandal în Spitalul Judeţean... Decizie de ultimă oră în dosarul Caracal! Cât mai au de așteptat părinții Alexandrei Măceșanu: „Nu mai avem încredere în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x