Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș. Ce au arătat rezultatele testelor?

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns, luni, la Spitalul Victor Babeș, cerând să fie testați pentru o posibilă infectare cu coronavirus.

Doi cetățeni români de origine chineză au ajuns de urgență la Spitalul Victor Babeș

„Azi, la spital s-au prezentant doi români chinezi care nu au fost primiţi la şcoală dacă nu demonstrează ca nu au coronavirus”, a declarat Emilian-Ioan Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeş”.

Testele au arătat că cei doi nu sunt bolnavi.

Declaraţiile au fost lansate la comandamentul de urgenţă convocat de Primăria Capitalei în contextul îmbolnăvirilor de gripă.

Bilanțul morții

În China, Numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 80, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire confirmate a ajuns la 2.744, a anunţat comisia naţională de sănătate din China, informează Reuters.

Numărul de decese cauzate de virusul gripal în provincia Hubei, inclusiv în oraşul Wuhan, a crescut de la 56 la 76 peste noapte, au declarat oficialii comisiei de sănătate, iar alte patru decese s-au înregistrat în alte regiuni din China.

Numărul total de cazuri confirmate în China a crescut cu aproximativ 30%, până la 2.744, aproximativ jumătate din Hubei.

Premierul chinez Li Keqiang a efectuat luni o vizită la Wuhan pentru a inspecta eforturile de a controla epidemia şi a stat de vorbă cu pacienţii şi personalul medical.

Recomandari