Antena Căutare

Doi constanteni au vandut carne de magar spunand ca este de vita

Nu doar caii se transforma in vite de la abator pana in farfurie. La fel se poate intampla si cu rudele lor mai putin nobile. Cativa constanteni au furat doi magari, i-au taiat si apoi au vandut carnea mai multor persoane din judet, spunandu-le cu mana pe inima, ca este de vita. Clientii i-au crezut chiar si dupa ce au gustat din carne. Dar politistii trimisi sa investigheze furtul au descoperit inselaciunea.

In fata camerelor, barbatul care a transat animalele isi recunoaste cu regret fapta. Complicii sai, care au furat magarii de la o ferma spun, in schimb, ca sunt nevinovati.

Acestia spun ca au dat la caini carnea de magar. Cu toate acestea, agentii la casele oamenilor care au cumparat carnea de magar crezand ca este de vita.

Hotii reusisera sa vanda aproape 30 de kilograme de carne de magar. Cand politistii le-au batut la usa, hotii mai aveau in frigider zeci de kilograme de carne de magar.

Suspectii sunt acum cercetati pentru furt si inselaciune.

O femeie tratata cu vitamine la Spitalul Judetean din Craiova a ajuns in stare grava la un spital din Capitala... Doi soferi s-au luat la intrecere pe autostrada si au intrat intr-un camion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x