Antena Căutare

Durere fără margini pentru o mamă din Galați!  Cei doi copii ai ei au murit în aceeași zi, din același motiv, la câteva sute de kilometri distanță!

O mamă din Galați trece prin momente cumplite după ce băieții ei s-au stins din viață în aceeași zi, din cauza aceleiași boli, la câteva sute de kilometri distanță. 

O mamă din Galați trece prin momente cumplite după ce băieții ei s-au stins din viață în aceeași zi, din cauza aceleiași boli, la câteva sute de kilometri distanță.

Nicușor, care lucra ca șofer de camion, s-a stins din viață în Treviso, Italia. În aceeași zi, însă, fratele lui, Ionel, murea și Ionel, însă la căpătâiul lui era mama lui. Cei doi sufereau de cancer și, în ciuda eforturilor făcute de medici, niciunul dintre ei nu a putut fi salvat.

În urma lui Nicușor Rusu, care avea 42 de ani și lucra de ani de zile ca șofer de TIR, a rămas un băiețel de doar trei ani.

În urma acestei tragedii, prietenii și apropiații acestora au făcut public un mesaj prin care au făcut apel ca oamenii să doneze bani pentru ca trupul bărbatului aflat în Italia să fie repatriat.

“Dragi prieteni, în dimineața zilei de luni, când Nicușor Rusu se stingea din viață, familia lui din România plângea trecerea în neființă și a fratelui lui Nicușor, Ionel Rusu și acesta suferind de cancer… Da, în aceiași dimineață, ați citit bine. Nu-mi pot imagina cât de mare e suferința familiei a mamei lor neputând fi alături de ambii în același timp. Cu ajutorul nostru va putea măcar să-și ia ADIO și de la Nicușor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre dar putem să participăm cel puțin astfel și la ușurarea crizei financiare. Dumnezeu să vă binecuvânteze.”, a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Acum, mama celor doi așteaptă ca trupul neînsuflețit al lui Nicușor să fie repatriat, pentru a-i putea înmormânta împreună.

Salariile românilor continuă să crească. Cele mai mari venituri la privat, în IT. Majorări semnificative și pentru buget... Ce le spunea Arsenie Boca femeilor în Postul Paștelui: "Să aveţi împreunare cu bărbatul numai marţi şi joi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x