Antena Căutare

Doi hoti de bancomate din Bucuresti, prinsi dupa o urmarire ca-n filme

Doi barbati care au instalat dispozitive pentru clonarea cardurilor pe mai multe bancomate au fost prinsi azi noapte de politistii din Bucuresti, dupa o urmarire ca-n filme.

Doi barbati care clonau carduri au cazut azi noapte in plasa politistilor din Capitala. Cand si-au dat seama ca oamenii legii sunt pe urmele lor, cei doi s-au urcat intr-un taxi si au incercat sa fuga. N-au ajuns insa prea departe. Mai multe echipaje le-au luat urma si au reusit sa-i prinda dupa cativa kilometri.

Cei doi barbati au pus montat un dispozitive pentru clonarea cardurilor pe un bancomat din Bucurestii Noi. Un barbat care voia sa retraga niste bani si-a dat seama cu ce se ocupa cei doi si a dat alarma.

Hotii si-au dat seama ca oamenii legii sunt pe urmele lor si au incercat sa scape cu un taximetru. Ca sa puna mana pe ei politistii au impanzit zona de nord a orasului. Politistii au fost dispusi in principale intersectii prin care ar fi putut trece acest taxi.

Nu a trecut mult timp pana cand taximetrul in care se aflau cei doi a cazut in plasa intinsa de politisti. A fost oprit in zona Piata Romana. In taxi se aflau doi ocupanti, plus conducatorul auto, toti trei sunt suspecti in acest caz.

Urmeaza ca cercetarile sa fie continuate de politistii din cadrul politiei sectorului1, bucuresti. Cei doi hoti au fost retinuti.

Foto: Intact Images

Sapte oameni muscati de capuse, in Sibiu... Crestinii ortodocsi sarbatoresc astazi Izvorul Tamaduirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x