Antena Căutare

Doi polițiști din Brăila au murit arși de vii, într-un accident! Autospeciala lor a luat foc! „Băi, ăștia sunt băieții noștri!” Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Doi polițiști din Brăila – o tânără în vârstă de 21 de ani și un bărbat de 45 de ani au murit, marți seară, într-un accident cumplit, în timp ce erau în misiune de patrulare.

Doi polițiști din Brăila au murit arși de vii, într-un accident! Autospeciala lor a luat foc! „Băi, ăștia sunt băieții noștri!” Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO Galerie
Doi polițiști din Brăila au murit arși de vii, într-un accident! Autospeciala lor a luat foc! „Băi, ăștia sunt băieții noștri!” Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! | Capturi video

Autospeciala în care se aflau cei doi polițiști s-a izbit de un copac și a luat foc, iar aceștia nu au putut ieși la timp.

Tânăra polițistă se angajase de curând. Avea doar cinci luni de când lucra la IPJ Brăila, iar colegul ei mai avea un an și ieșea la pensie.

În imaginile surprinse de localnici din Șutești, Brăila, se vede cum autospeciala de poliție a ars ca o torță. Cei doi polițiști nu au mai apucat să iasă.

Pe scaunul din dreapta era Ana-Maria Manea, iar la volan, Mihai Bara – ambii agenți de poliție în orașul Ianca din județul Brăila.

Accident cumplit, în Vâlcea! Un microbuz plin cu oameni, răsturnat într-un șanț! A fost activat Planul Roșu! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO

Cei doi polițiști erau în misiune de patrulare atunci când mașina a scăpat de sub control și s-a lovit de un copac.

„Băi, ăștia-s ai nostri!

Cum adică ai noștri?

Măi, sunt băieții noștri ăștia!”, a fost un schimb de replici, în momentul în care colegii celor doi polițiști i-au recunoscut, la locul incidentului.

Cine este românul care și-a ucis părinții și doi copii în accident, în Italia. Mărturisiri dramatice: ”Tata a țipat la mine. I-aș fi salvat pe toți dacă viram câțiva metri!”

Ca o ironie a sorții, chiar cei doi polițiști care au murit au fost chemați la locul accidentului, dar pentru că nu au răspuns la telefoane a fost trimis un alt echipaj.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, a transmis IPJ Brăila.

Accidentul în care au murit cei doi polițiști s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Cutremur în România, azi-noapte! Ce magnitudine a avut și unde s-a simțit... Cine va scăpa de izolarea la domiciliu, după ce va întoarce din străinătate. Raed Arafat, declarație de ultim moment!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x