Antena Căutare

Doi politisti si un jandarm, arestati pentru camatarie

Zece din cele doisprezece persoane cercetate intr-un dosar de camatarie au fost arestate, aseara, de magistratii Tribunalului Dolj, intre acestea aflandu-se doi politisti si un jandarm din judetul Olt.

Magistratii Tribunalului Dolj au dispus, vineri seara, emiterea mandatelor de arestare pentru 29 de zile pe numele a zece persoane.

Acestea sunt Constantin Enache, zis "Mafiotul", Monica Eugenia Radu, zisa "Jeni", Iancu Stancu, Tomi Danut Tudor, zis "Ion Tiganu", Marin Stoiculescu, zis "Sever", Stefan Marius Dinca, zis "Lari", Adrian Motog, Ioan Cornel Cosma, zis "Nelu" (jandarm in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt), Claudiu Laurentiu Gabriel Pata si Marius Veteanu, ultimii doi angajati in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Olt.

Alaturi de cei zece inculpati, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au solicitat emiterea mandatelor de arestare si pentru Ene Mozoc si Giani Gigi Budor.

"Instanta disjunge propunerea Parchetului cu privire la inculpatii Ene Mozoc si Geani Gigi Bodor si fixeaza termen pentru solutionarea acesteia pe 24 septembrie in vederea realizarii procedurii de citare cu acestia, termen la care vor fi citati la domiciliu, precum si prin afisare la Consiliul Local Slatina, precum si cu mandat de aducere si insotitor", se arata in dispozitia penala a magistratilor Tribunalului Dolj.

Tot articolul, in Jurnalul National

SOCANT! O femeie insarcinata se plimba din spital in spital sa nasca... Incident la metrou, in statia Gorjului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x