Antena Căutare

Incident la metrou, in statia Gorjului

Circulatia metroului la statia Gorjului a fost perturbata, in aceasta dupa-amiaza, dupa ce s-a observat ca dintr-un vagon al unei garnituri iesea fum. Oamenii au fost evacuati, la fata locului fiind trimise echipaje ISU si ambulante SMURD si ale Municipiului Bucuresti.

Anca Onofrei, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, a declarat ca garnitura a ajuns in statia de metrou Gorjului, iar calatorii au coborat din tren fara sa fie inregistrate victime.

"Imediat au intervenit echipajele de la metrou, iar cele ale ISU au ramas in asteptare pentru a vedea daca va fi nevoie de interventia lor", a mai spus Onofrei.

Potrivit directorului general al Metrorex, incidentul a fost provocat de o problema tehnica la motorul unui tren. Gheorghe Udriste a spus ca circulatia metroului nu a fost intrerupta.

Calatorii au fost evacuati in statia Gorjului, iar garnitura afectata a plecat la depou fara persoane, a mai spus directorul Metrorex. Oamenii ramasi pe peron au fost preluati de urmatorul tren.

Sursa: Jurnalul National

Doi politisti si un jandarm, arestati pentru camatarie... Bucurestiul implineste 551 de ani. Vezi restrictiile de trafic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x