Antena Căutare

Doi politisti, sot si sotie, au prins trei hoti in timpul liber

Chiar daca imaginea Politiei Romane este serios afectata in urma ultimelor scandaluri, exista politisti care isi fac datoria si in timpul liber. Au dovedit-o doi agenti bucuresteni, sot si sotie, care au prins in flagrant trei barbati care incercau sa fure capace de canale

Sotii Cretu sunt ambii politisti, colegi la sectia 15, din Capitala. Astazi, se intorceau spre casa de la spital, unde doamna a primit ingrijiri medicale in urma unui accident.

“S-a intamplat ca din cauza poleiului sa cad, m-am lovit, colegii m-au dus la spital. Am fost diagnosticata cu trumatism cranio-cerebral de gradul 1. Trebuie sa port aceasta proteza 2 saptamani”, a declarat Andreea Cretu.

In drum spre casa, i-au observant pe hoti. “Am observat trei indivizi care carau un capac de canal. I-am spus sotului: Opreste, sunt trei barbate care cara un capac de canal. Opreste repede ca sa-I pridem”, a povestit politista.

I-au alergat pe hoti pana au pus mana pe ei. Cinci minute a durat totul. Cand i-au imobilizat pe hoti, politistii si-au sunat colegii care nu se aflau in timpul liber. Cei trei au fost dusi la sectie, dar nu inainte ca eroii zilei sa primeasca felicitari.

Hotii sunt acum cercetati pentru furt calificat.

Saptamana viitoare vom avea temperaturi de primavara, urmate de o racire brusca... Liturghie LIVE: Bisericile din Sectorul 4 s-au dotat cu statii de amplificare si boxe puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x