Antena Căutare

Saptamana viitoare vom avea temperaturi de primavara, urmate de o racire brusca

Saptamana viitoare vom experimenta joaca de-a anotimpurile. Meteorologii spun ca vom avea si primavara, si iarna, in doar cateva zile.

De maine pana joi, vremea de afara ne va face sa credem ca a venit primavara. Se incalzeste atat de mult, incat miercuri la pranz temperaturile vor urca pana spre 13-14 grade. Vreme de martie, chiar aprilie.

Din pacate, in aceste zile, cei din vestul tarii vor fi nevoitii sa-si ia umbrelele, pentru ca va ploua. La munte s-ar putea sa cada ploi, lapovite si cativa fulgi de nea, iar meteorologii atentioneaza ca este posibil sa apara poleiul. Cei din sudul si din estul tarii vor avea zile cu multa ceata, pe langa care e posibil sa apara burnita.

Totusi, cu aceste zile mai calde nu se face primavara. De vineri, vremea se va raci brusc si reapar ninsorile. Asadar, nu scapam asa de repede de iarna.

Un copil care se juca pe gheata Somesului Mic a fost prins sub sloiuri: Scafandrii au oprit cautarile... Doi politisti, sot si sotie, au prins trei hoti in timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x