Accident grav în Olanda. Doi români au murit, iar alți șapte sunt în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de o mașină

Doi români au murit în urma unui accident rutier teribil, ce a avut loc în Olanda. Aceștia se aflau într-un microbuz, care urma să-i ducă la locul de muncă. 

Accident grav în Olanda. Doi români au murit, iar alți șapte sunt în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de o mașină

Cei doi români se aflau în microbuz, alături de alți șapte colegi și se îndreptau spre locul de muncă. Din păcate, autovehiculul a fost lovit în plin de un autoturism condus de o șoferiță. Doi dintre români au murit, iar ceilalți au fost răniți grav.

Patru morţi în Extremul Orient rus, în urma prăbuşirii unui elicopter polivalent de tip Mi-8 aparţinând armatei ruse

Accidentul a avut loc în jurul ore 6:00 pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Șoferul microbuzului circula pe un drum cu prioritate și a fos tlovit în plin de un autoturism condus de o tânără de 23 de ani care a venit de pe o șosea alterală fără să se asigure. Cei doi români care au murit, doi bărbați, au fost proiectați în afara mașinii în care călătoreau.

Unul dintre muncitorii români a murit pe loc, al doilea a decdat la scurtă vreme după ce a fost transportat în stare gravă la spital. Cei doi aveau 44, respectiv 25 de ani, potrivit știripesurse.ro.

Imagini desprinse din filmele SF, pe autostrada A2. O mașină a ars minute bune, pe banda de urgență: Două persoane se aflau în autoturism

Ceilalți șapte români și șoferița celeilalte mașini sunt în stare gravă la spital

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri