Antena Căutare

„Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?”. Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarații, în Aiud! Reacția Poliției - FOTO

Doi soţi din Aiud ar fi fost amendaţi cu 4.000 de lei - câte 2.000 de lei fiecare, deși ar fi avut declarații pe proprie răspundere în regulă. Poliția are o altă variantă.

„Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?”. Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarații, în Aiud! Reacția Poliției - FOTO Galerie
„Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni?”. Doi soți, amendați cu 4.000 de lei, deși aveau declarații, în Aiud! Reacția Poliției - FOTO

Soția a publicat pe Facebook, joi, un proces verbal, susținând că polițistul i-a sancționat pe ea și pe soțul ei, pentru că nu ar fi trecut intervalul orar pe declarațiile pe proprie răspundere.

„Astăzi am primit amenda de la Politia Aiud, d-nul agent Negru, pe motiv că nu am scris în declaraţie ora deplasării. Nu există în declaraţia pe proprie răspundere aşa ceva. Au mai trecut oameni pe stradă, nu au fost controlaţi, în amendă spunându-se că nu a fost nici un om pe drum. Asta pentru că am fost după alimente. Amenda este de 2.000 de lei.

Asta face Poliţia Aiud! După ce ni s-a fotografiat declaraţia, ni s-a spus că suntem liberi şi că este totul în regulă. Vi s-a dat puterea să vă bateţi joc de oameni? Acest domn poliţist cu buletinul în mână nu poate calcula câţi ani avem. Ordonanţa militară din amendă e dată pentru persoane peste 65 ani.

Ps. Sotului meu i s-a emis aceeaşi amendă, în valoare de 2.000 lei. Aproape 1.000 euro pentru că aveam totul în regulă”, a scris femeia, pe Facebook.

Varianta Poliției este diferită

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au transmis că cei doi soţi au fost văzuţi în mai multe zone ale oraşului şi că trecuseră în declaraţii doar locuri generale.

„Nu pot să respir, nu pot să respir!”. A murit la înmormântarea mamei ei, care a fost ucisă de coronavirus! „S-a prăbușit în timp ce sicriul era coborât în mormânt”

„Cei doi au fost observaţi în mai multe zone ale oraşului, iar pe declaraţia pe proprie răspundere erau precizate locaţii generale (centru, Micro, piaţa) pentru asigurarea bunurilor care acoperă necesitatea de bază a persoanelor şi animalelor.

În momentul depistării aveau asupra lor un pachet de stixuri care ar fi putut fi cumpărate şi de la magazinul din apropierea locuinţei lor. Rugăm cetăţenii să înţeleagă faptul că, pentru sănătatea lor, este important să iasă din casă cât mai rar şi doar dacă au motive întemeiate”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

Citește și:

VIDEO. Cât de ușor te poți infecta cu noul coronavirus, din aer, atunci când mergi la cumpărături! Este suficient ca un purtător de COVID-19 să tușească o singură dată!

VIDEO. Cum te poți infecta cu noul coronavirus, la alergat!​

Veste excelentă pentru România, în ziua cu cele mai multe decese cauzate de coronavirus! Uzinele Dacia din Mioveni, ajut... Calendar ortodox 10 aprilie. Ce sfinți sunt sărbătoriți astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x